Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağlam birini özürlü görmek

Rüyada sağlam birini özürlü görmek

Rüyada sağlam birini özürlü görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, borca batacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağlam birini özürlü gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Rüyada sağlam birini özürlü görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağlam birinin öldüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çok mutlu edeceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına alamet eder.

Rüyada sağlam birini topal görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sağlam diş çektirmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine yorulur.

Rüyada dişlerinin sağlam olduğunu görmek insanlarla uyumunun artacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Rüyada sağlam dişin çıktığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağlam diş görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments