Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağlam dişin düştüğünü görmek

Rüyada sağlam dişin düştüğünü görmek

Rüyada sağlam dişin düştüğünü görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, daha rahat bir nefes alacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağlam dişin düştüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarının engellemeleri veya olumsuz etkileri nedeniyle yavaşlamamalısınız.

Rüyada sağlam dişin düştüğünü görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına delalettir.

Rüyada sağlam dişin çıktığını görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağlam dişi çektirmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada sağlam birini özürlü görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağlam diş çektirmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına alamet eder.

Rüyada sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine tabir olunur.

Rüyada sağlam diş görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, başka işler deneyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada sağlam ayakkabı görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments