Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağlam diş çektirmek

Rüyada sağlam diş çektirmek

Rüyada sağlam diş çektirmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağlam diş çektirmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler, sinirli tavırlar, aşırı harcamalar veya bazı şeyleri hafife almak aile içi tartışmalara neden olabilir.

Rüyada sağlam diş çektirmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada sağlam dişi çektirmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalettir.

Rüyada sağlam diş görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada dişlerinin sağlam olduğunu görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada sağlam birinin öldüğünü görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada sağlam dişin çıktığını görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, arabuluculuk yapılacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağlam birini engelli görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına alamet eder.

Rüyada sağlam dişin düştüğünü görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments