Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağlam insanı hasta görmek

Rüyada sağlam insanı hasta görmek

Rüyada sağlam insanı hasta görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, işsizseniz işe gireceğinize, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağlam insanı hasta gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik açıdan kendinizi zorlayacak planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada sağlam insanı hasta görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada hasta birini sağlam görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada hastayı sağlam görmek alışveriş yapacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağlam birinin öldüğünü görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalettir.

Rüyada sağlam birini ölmüş görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağlam olmayan bina görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sağlam dişin düştüğünü görmek gün sayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağlam ayakkabı görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments