Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini telli görmek

Rüyada dişlerini telli görmek

Rüyada dişlerini telli görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hastalıklarının azalacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerini telli gördüyseniz:

  • Boş hayallere kapılarak gerçekleşmesi imkansız konuların üzerine gitmekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada dişlere tel takıldığını görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına işarettir.

Rüyada dişlerine tel takıldığını görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada diş tellerinin çıktığını görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, umutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş teli taktığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş teli görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telli diş görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kazancınızın artacağına rivayet eder.

Rüyada diş teli taktırmak verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işarettir.

Rüyada dişlerine tel taktırmak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments