Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri çarpık görmek

Rüyada dişleri çarpık görmek

Rüyada dişleri çarpık görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişleri çarpık gördüyseniz:

  • Her alanda veya önünüze hangi konu gelirse, elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştığınızı herkes biliyor.

Rüyada dişlerini çarpık görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerinin çarpık olduğunu görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada dişleri çarpık görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, güzel zamanlar geçireceğine, isteklerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çarpık araba görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, rahatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada takma dişlerini çıkarmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerin dökülmesini görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin diş çektirdiğini görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına işaret eder.

Rüyada diş minesi görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments