Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini çarpık görmek

Rüyada dişlerini çarpık görmek

Rüyada dişlerini çarpık görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, eşlerinin kapanacağına, yalnız hissetmeye, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, üzgün ve hasta olacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada dişlerini çarpık gördüyseniz:

  • Hızı arttırmak, tavuk yakalamak için aniden kümese koşmakla aynı anlama gelebilir.

Rüyada dişlerini çarpık görmek maddi anlamda güçleneceğine, ağız tadından olacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada dişleri çarpık görmek tartışmalı bir işe girileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada dişlerinin çarpık olduğunu görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, iftiraya maruz kalınacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada çarpık araba görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada diş fırçası çalmak uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlış diş çektirmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada dişlerinin uzadığını görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının dişlerini görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments