Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma dişlerini çıkarmak

Rüyada takma dişlerini çıkarmak

Rüyada takma dişlerini çıkarmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine alamet eder.

Rüyada takma dişlerini çıkarmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada takma dişleri çıkarmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına inanılır.

Rüyada takma dişlerini çıkarmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yanlış anlaşılacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada takma dişi çıkarmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulur.

Rüyada takma diş kaybetmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada başkasının takma dişlerini görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada takma dişlerini kaybetmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada takma dişlerin dökülmesini görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments