Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerinin çarpık olduğunu görmek

Rüyada dişlerinin çarpık olduğunu görmek

Rüyada dişlerinin çarpık olduğunu görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada dişlerinin çarpık olduğunu gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisi sizi iyice sinirlendirebilir.

Rüyada dişlerini çarpık görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerinin çarpık olduğunu görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişleri çarpık görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, ettiği zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada çarpık araba görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, verdiği emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada ayrık diş görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına yorulur.

Rüyada diş kırık görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi dişlerini çürük görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, geniş bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş kırılmış görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, sıhhat kazanacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments