Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin diş çektirdiğini görmek

Rüyada eşinin diş çektirdiğini görmek

Rüyada eşinin diş çektirdiğini görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada eşinin diş çektirdiğini gördüyseniz:

  • Kendinize dönük olacaksınız.

Rüyada eşinin diş çektirdiğini görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının diş ağrısı çektiğini görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına yorulur.

Rüyada dişlerini çektirdiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arka diş çektirmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, rahat rahat yaşayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada çürük diş çektirdiğini görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına tabir olunur.

Rüyada diş doktoruna diş çektirmek kişinin fena halde yanılacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine rivayet eder.

Rüyada diş çektireceğini görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, işe zorla gidip geleceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının diş çektirdiğini görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments