Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün dişlerin dökülmesini görmek

Rüyada bütün dişlerin dökülmesini görmek

Rüyada bütün dişlerin dökülmesini görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, işlerinin başarılı olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada bütün dişlerin dökülmesini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi, daha fazla gelir ya da maddi açıdan kar elde etmenizi sağlayacak olaylara zaman ayırmalısınız.

Rüyada bütün dişlerinin çıktığını görmek işinde dar boğaza gireceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin döküldüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yüzünün her daim güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına delalettir.

Rüyada bütün dişleri çektirmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada bütün dişlerinin kırıldığını görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet eder.

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, işe başlanacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada bütün dişlerin döküldüğünü görmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin sallandığını görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments