Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişle uğraşmak

Rüyada dişle uğraşmak

Rüyada dişle uğraşmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, gitmediği yerlere gideceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına inanılır.

Rüyada dişle uğraşmak gördüyseniz:

  • Tecrübenizi veya yeteneklerinizi kendinize güvenerek doğru şekilde ortaya koymanız durumunda maddi anlamda kazanç sağlayabilir veya güzel bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Rüyada dişle uğraşmak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işarettir.

Rüyada dişlerle uğraşmak onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işaret eder.

Rüyada silahla uğraşmak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, faydalı şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, yalnız hissetmeye, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulur.

Rüyada kağıtlarla uğraşmak yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, birçok iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla uğraşmak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kedilerle uğraşmak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada kediyle uğraşmak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments