Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini telli görmek

Rüyada dişini telli görmek

Rüyada dişini telli görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, kişinin muradına ereceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişini telli gördüyseniz:

  • Öfkeyle çözülemeyecek şeyler olumlu adımlar atılarak veya yavaş hareket edilerek çözülebilir.

Rüyada dişinden tel çıkarmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, doğru bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada dişine tel taktırmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına delalettir.

Rüyada dişini telli görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, değer göreceğine tabir olunur.

Rüyada dişine tel takmak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada tel örgü görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, işiyle nam salacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tel kadayıfı görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada dişe teli takmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçında beyaz tel görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments