Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinden tel çıkarmak

Rüyada dişinden tel çıkarmak

Rüyada dişinden tel çıkarmak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına işarettir.

Rüyada dişinden tel çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Rüyada dişinden tel çıkarmak hayatını kazanırken keyif alacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, helal rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişine tel taktırmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişini telli görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişine tel takmak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, elinin de bolluk göreceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine yorulur.

Rüyada ağzından tel çıkarmak zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına alamet eder.

Rüyada ağızdan saç teli çıkarmak sevdikleri ile kavuşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada dişimi çıkarmak onu alkışlayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada dişinden et çıkarmak gelirinin de artmayacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments