Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel takmak

Rüyada tel takmak

Rüyada tel takmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, günaha gireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tel takmak gördüyseniz:

  • Bir takım ailevi sorunlar yaşıyorsunuz.

Rüyada saç tel toka takmak alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişine tel takmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada tel toka takmak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına alamet eder.

Rüyada tel takmak sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, belalardan korunacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişe teli takmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş teli takmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına işarettir.

Rüyada teli kopmuş saç görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, sevdiğine kavuşacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç teli süpürmek çok kötü günler yaşayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments