Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişimi sökmek

Rüyada dişimi sökmek

Rüyada dişimi sökmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişimi sökmek gördüyseniz:

  • Lehinize bazı gelişmeler sevindirici olabilir.

Rüyada kendi dişini sökmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişini sökmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının dişini sökmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada dişimi sökmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine tabir olunur.

Rüyada köpek dişi sökmek arif kimselerden sayılacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dişi sökmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün dişini sökmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, çok dikkat çekeceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada yılanın dişini sökmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments