Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının dişini sökmek

Rüyada başkasının dişini sökmek

Rüyada başkasının dişini sökmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının dişini sökmek gördüyseniz:

  • Evde oturup dinlenmeyi veya sizi dinçleştirebilecek egsersizler yapmayı denemelisiniz.

Rüyada azı dişini sökmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada azı dişi sökmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına inanılır.

Rüyada yılanın dişini sökmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, dertlerinin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada dişini sökmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına yorulur.

Rüyada dişimi sökmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının dişini sökmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine yorulur.

Rüyada ölünün dişini sökmek maddi açıdan rahat edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi dişini sökmek elde bulunan paranın tükeneceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments