Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın dişini sökmek

Rüyada yılanın dişini sökmek

Rüyada yılanın dişini sökmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada yılanın dişini sökmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Rüyada yılanın dişini sökmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, şen kahkahalar atacağına işarettir.

Rüyada dişi sökmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının dişini sökmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, başarısız olacağına rivayet eder.

Rüyada dişimi sökmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi dişini sökmek hayatının bir düzene kavuşacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada azı dişini sökmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada ön dişini sökmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişini sökmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments