Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dişini sökmek

Rüyada kendi dişini sökmek

Rüyada kendi dişini sökmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada kendi dişini sökmek gördüyseniz:

  • Bazı ters davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada dişi sökmek yolunun açılacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azı dişi sökmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet eder.

Rüyada azı dişini sökmek bolluk ve bereket geçireceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının dişini sökmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulur.

Rüyada kendi dişini sökmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada köpek dişi sökmek dertlerinden kurtulacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada dişini sökmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün dişini sökmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments