Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek dişi sökmek

Rüyada köpek dişi sökmek

Rüyada köpek dişi sökmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek dişi sökmek gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz kadarı için yola çıkmalısınız.

Rüyada köpek dişi sökmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada azı dişini sökmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının dişini sökmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün dişini sökmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına inanılır.

Rüyada dişini sökmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine alamet eder.

Rüyada kendi dişini sökmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın dişini sökmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada azı dişi sökmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments