Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi tavşan görmek

Rüyada dişi tavşan görmek

Rüyada dişi tavşan görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, zorluklarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişi tavşan gördüyseniz:

  • Ayakta durmanızı sağlayacak yaratıcı fikirlere ihtiyacınız var.

Rüyada tavşan dişi görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, işten yana şansının açık olacağına inanılır.

Rüyada dişi tavşan görmek işinden ve parasından olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Rüyada suda tavşan görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta tavşan görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine işarettir.

Rüyada donmuş tavşan görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev tavşan görmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada tavşanla oynamak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda tavşan görmek rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments