Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan dişi görmek

Rüyada tavşan dişi görmek

Rüyada tavşan dişi görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kar sağlayacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına inanılır.

Rüyada tavşan dişi gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük veya büyük kişilerle daha iyi anlaşmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Rüyada dişi tavşan görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan dişi görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işaret eder.

Rüyada elinde tavşan görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, kolaylığa kavuşacağına, çok günah işleyeceğine delalettir.

Rüyada tavşan yavrusu yakalamak kalp kırıklığına neden olacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman tavşan görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan pişirdiğini görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşanın ısırmasını görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işarettir.

Rüyada evin içinde tavşan görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, keyfin bozulacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments