Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi sığır görmek

Rüyada dişi sığır görmek

Rüyada dişi sığır görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulur.

Rüyada dişi sığır gördüyseniz:

  • Geri planda kalmak veya sakinliği korumak önem taşıyor.

Rüyada dişi sığır görmek kazançlı çıkacağına, daha çok iş yapacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine işaret eder.

Rüyada sığır eti görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sevgi göreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sığır tarafından kovalanmak borçların gittikçe artacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığır dili görmek işlerini tek başına yöneteceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Rüyada büyük sığır görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek sığır görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada sığır derisi yüzmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments