Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi fare görmek

Rüyada dişi fare görmek

Rüyada dişi fare görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, parasının ve canın güvende olacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, belaya ve derde düşeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, helal ekmek yeneceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işarettir.

Rüyada dişi fare gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada fare dişi görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada dişi fare görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki dişinin çıktığını görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişinin düştüyünü görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azı dişinin döküldüğünü görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada takma dişi çıkmak yenileneceğine ve can bulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının dişini çektiğini görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada dişin kanadığını görmek zafer ve zenginlik getireceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments