Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare dişi görmek

Rüyada fare dişi görmek

Rüyada fare dişi görmek halsizleşeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işaret eder.

Rüyada fare dişi gördüyseniz:

  • Harekete geçmekten çekinmeyin, sorularınız varsa sonra dile getirirsiniz.

Rüyada dişi fare görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine inanılır.

Rüyada fare dişi görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tek dişinin kaldığını görmek hüsrana uğrayacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada bebeğinin dişi çıktığını görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi dişini çekmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalettir.

Rüyada dişini göstermek bir süre zorluk çekeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Rüyada ön dişi sallanmak hayırlı bir evlilik yapılacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, karın artacağına yorulur.

Rüyada dişini yaptırmak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments