Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının dişini çektiğini görmek

Rüyada başkasının dişini çektiğini görmek

Rüyada başkasının dişini çektiğini görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada başkasının dişini çektiğini gördüyseniz:

  • İster istemez bazı faaliyetlere iştirak etmek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada dişini çektiğini görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, harama göz dikmeyeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada birinin dişini çektiğini görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alt azı dişini çektirmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ön dişi çektirmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, evliliğinde mutlu olacağına inanılır.

Rüyada alt dişi çektirmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, geniş bir rızka kavuşacağına işarettir.

Rüyada alt azı dişi çektirmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının dişini çektiğini görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına işaret etmektedir.

Rüyada dişini çektirmemek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments