Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azı dişinin döküldüğünü görmek

Rüyada azı dişinin döküldüğünü görmek

Rüyada azı dişinin döküldüğünü görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, mülkiyetinin de artacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, yüzünün hep güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada azı dişinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızı takdir edebilirsiniz veya tekrar iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada kendi azı dişini çekmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına delalettir.

Rüyada üst azı dişinin çıktığını görmek şükredeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada azı dişi yaptırmak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet eder.

Rüyada azı dişinin uzadığını görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına işarettir.

Rüyada üst azı dişi çekmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azı dişinin döküldüğünü görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işarettir.

Rüyada azı dişinin sallandığını görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine tabir olunur.

Rüyada arka azı dişi görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments