Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma dişi çıkmak

Rüyada takma dişi çıkmak

Rüyada takma dişi çıkmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sevilip sayılacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sorunlarının birken beş olacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada takma dişi çıkmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışma ortamlarına çekilebilirsiniz.

Rüyada takma dişi çıkmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına yorulur.

Rüyada takma dişi kırılmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına rivayet eder.

Rüyada takma dişi elinde görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün takma dişini görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına delalettir.

Rüyada takma dişin çıktığını görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, çok büyük adımlar atılacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının takma dişini takmak takdir toplayacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada takma dişi çıkarmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada takma dişin kırılmasını görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments