Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin dişini çekmek

Rüyada başka birinin dişini çekmek

Rüyada başka birinin dişini çekmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin dişini çekmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili olumlu değişiklikler var.

Rüyada başka birinin dişini çekmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst arka dişini çekmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini dişini çekmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına yorulur.

Rüyada süt dişini çekmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi dişini kendi çekmek zor zamanların böylece geride kalacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın dişini çekmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada dişi elle çekmek kendi işinin başına geçeceğine, gözünün yaşını sileceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişinin arasından ip çekmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments