Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst azı dişi çekmek

Rüyada üst azı dişi çekmek

Rüyada üst azı dişi çekmek eline haram para geçeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, eşe dosta yardım edileceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulur.

Rüyada üst azı dişi çekmek gördüyseniz:

  • Her şeyi bir kenara bırakıp işinize konsantre olmalısınız.

Rüyada üst azı dişi çekmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada üst azı dişinin çıktığını görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst azı dişi görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada üst azı dişi çektirmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst azı dişinin düştüğünü görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine yorulur.

Rüyada azı dişi çekmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi azı dişini çekmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işarettir.

Rüyada çürük azı dişi çekmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments