Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini dişini çekmek

Rüyada kendini dişini çekmek

Rüyada kendini dişini çekmek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, psikolojik olarak toparlanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, ayrılık yaşanacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kendini dişini çekmek gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını yüklenebilirsiniz.

Rüyada dişinin çekmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, isteklerini yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kendi azı dişini çekmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine tabir olunur.

Rüyada ön dişi çekmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun dişini çekmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Rüyada yılan dişi çekmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, mutluluğunun da artacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi kendinin dişini çekmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, alım gücünün artmasına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ön dişini çekmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kök dişini çekmek Allah katında yükseleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments