Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum yaparken büyük abdestini yapmak

Rüyada doğum yaparken büyük abdestini yapmak

Rüyada doğum yaparken büyük abdestini yapmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğum yaparken büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Sizin için en iyi şeyi anlamak için zaman gerekiyor.

Rüyada doğum yaparken büyük abdestini yapmak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada odaya büyük abdestini yapmak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Rüyada büyük abdest altına yapmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet eder.

Rüyada iç çamaşırına büyük abdest yapmak rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sıkıntı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdestini üzerine yapmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine alamet eder.

Rüyada eline büyük abdest yapmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eve büyük abdest yapmak çok büyük zararlara uğrayacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine işarettir.

Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments