Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum yaparken çiş yapmak

Rüyada doğum yaparken çiş yapmak

Rüyada doğum yaparken çiş yapmak uzun bir hayat yaşayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada doğum yaparken çiş yapmak gördüyseniz:

  • Haklarınızı savunmanız gereken durumlar oluşabilir.

Rüyada doğum yaparken çiş yapmak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalettir.

Rüyada çiş yapmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine yorulur.

Rüyada birinin üzerine çiş yapmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada çişini tuvalete yapmak kişinin şansının artacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada halıya çişini yapmak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada mutfağa çiş yapmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada etrafa çiş yapmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada balkona çiş yapmak makam ve rütbe edineceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments