Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve dili görmek

Rüyada deve dili görmek

Rüyada deve dili görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deve dili gördüyseniz:

  • İşinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada deve dili yemek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yapacağı planların altüst olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada deve dili görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada dilin koptuğunu görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada dil fırçalamak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş ve dil görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı alamet etmektedir.

Rüyada dil öğrendiğini görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, istediği evde oturacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada dili tutulduğunu görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada birini dilsiz görmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments