Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmediğin bir dil konuşmak

Rüyada bilmediğin bir dil konuşmak

Rüyada bilmediğin bir dil konuşmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sağlığının kötüye gideceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilmediğin bir dil konuşmak gördüyseniz:

  • Düzeltilmesi gereken şeyler neyse düzeltip hayatınıza devam etmelisiniz.

Rüyada başka bir dil konuşmak kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına yorulur.

Rüyada başka dil konuşmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilmediği dili konuşmak bunalıma düşeceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada bilmediğin bir dil konuşmak bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada işaret diliyle konuşmak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, içinin huzurla dolacağına, içinin kıpır kıpır olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı dil konuşmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada farklı dil konuşmak şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dil konuşmak hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments