Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini dış ülkede görmek

Rüyada kendini dış ülkede görmek

Rüyada kendini dış ülkede görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, depresyona gireceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada kendini dış ülkede gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Rüyada dış ülkeye gitmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına inanılır.

Rüyada dış ülkede çalışmak çok büyük çalışmalara girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada dış ülkede olmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini dış ülkede görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, küskünlüklerin oluşacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına tabir olunur.

Rüyada ülke dışında olmak özellikle evlilik için gün sayılacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada ülke dışına çıkmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada farklı bir ülkeye gitmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilmediği bir ülkeye gitmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments