Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ülke dışında olmak

Rüyada ülke dışında olmak

Rüyada ülke dışında olmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, lüks içinde olacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalettir.

Rüyada ülke dışında olmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Rüyada ülke dışında olmak maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, istediği noktalara ulaşacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kendini dış ülkede görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada dış ülkeye gitmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına delalet eder.

Rüyada dış ülkede çalışmak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına delalet eder.

Rüyada ülke dışına çıkmak fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, işlerinin rast gideceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada dış ülkede olmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada ülkeye gitmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kasasının daha çok para dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments