Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış ülkede olmak

Rüyada dış ülkede olmak

Rüyada dış ülkede olmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, başının derde gireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada dış ülkede olmak gördüyseniz:

  • Gerçekler sizi özgürleştirecektir, bazı konularda duygularınızı daha net tahlil imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada dış ülkede çalışmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çok hayır duası alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada dış ülkede olmak kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına inanılır.

Rüyada dış ülkeye gitmek rızkının artacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, ticaretinin de hızlanacağına delalettir.

Rüyada kendini dış ülkede görmek imkânsızlıklarının biteceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ülke dışında olmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ülke dışına çıkmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğuk ülke görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada ırak ülkesini görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, beklenmedik kapıların açılmasına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments