Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin göğsünü görmek

Rüyada başka birinin göğsünü görmek

Rüyada başka birinin göğsünü görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin göğsünü gördüyseniz:

  • Birbirinden farklı konuları ya da başlıkları birbiriyle sentezlemek sizin için ilginç bir yaklaşım olsa da, istediğiniz sonuçları getirmesi zor olabilir.

Rüyada başka birinin göğsünü görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada erkekte kadın göğsü görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gökten inen insan görmek kolaylıklara kavuşacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına rivayet eder.

Rüyada göğsünün yandığını görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünü emmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına yorulur.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek çok mutlu edeceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada inek göğsü görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, zenginliğinin süreceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine alamet eder.

Rüyada göktaşlarının düştüğünü görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments