Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin göğsünü görmek

Rüyada eşinin göğsünü görmek

Rüyada eşinin göğsünü görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, şansının kendinden yana olacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin göğsünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

Rüyada eşinin göğsünü görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin göğsünden süt geldiğini görmek önemli bir makama terfi alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, günlerini bunun için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünü küçük görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet eder.

Rüyada göğe çıkan merdiven görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada gökten yıldız toplamak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yeni işlerin geleceğine delalettir.

Rüyada gökten ateş yağdığını görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten ışık indiğini görmek kötü günlerinin biteceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments