Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gün saymak

Rüyada gün saymak

Rüyada gün saymak hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, tabiatı kötü olan kişiye, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine inanılır.

Rüyada gün saymak gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Rüyada gün saymak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada günleri saymak kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada iki gün üst üste aynı kişiyi görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sağlığının bozulmayacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurlu gün görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada günes tutulmasını görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada günlerden cuma olduğunu görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada eski günleri görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada güneşli gün görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments