Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişi saymak

Rüyada kişi saymak

Rüyada kişi saymak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, rütbe edineceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kişi saymak gördüyseniz:

  • Güzel bir davet, teklif ya da seyahat şansı söz konusu olabilir.

Rüyada kişi saymak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada tesbih saymak elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç teli saymak huzur dolu günler geçireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına tabir olunur.

Rüyada zaman saymak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, hataların telafi edileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ben saymak başarısının azalacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para saymak geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada sayı saymak hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmak saymak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments