Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş olmadığını görmek

Rüyada diş olmadığını görmek

Rüyada diş olmadığını görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş olmadığını gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin yerine getirilmemesi ya da dikkatinizi çekmek isteyen bir kişi nedeniyle gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler oluşabilir.

Rüyada üst dişlerin olmadığını görmek maddi olarak zayıflayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ön dişlerinin olmadığını görmek yol kat edeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada ön dişlerin olmadığını görmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş olmadığını görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet eder.

Rüyada dişlerin olmadığını görmek karlı çıkacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, parasını dikkatli harcayacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerinin olmadığını görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzında diş olmadığını görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine işarettir.

Rüyada üst dişlerinin olmadığını görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments