Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ön dişlerin olmadığını görmek

Rüyada ön dişlerin olmadığını görmek

Rüyada ön dişlerin olmadığını görmek talihin yüzlerine güleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada ön dişlerin olmadığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada ön dişlerinin olmadığını görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ön dişlerin olmadığını görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına delalet eder.

Rüyada ön dişin olmadığını görmek malının ve parasının ziyan olacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, ileride çok zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş olmadığını görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, zenginlik içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerin olmadığını görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada üst dişlerinin olmadığını görmek saygının hiç eksik olmayacağına, ölümcül hastalıklara işaret, sağlıklı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada ağızda diş olmadığını görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulur.

Rüyada dişlerinin olmadığını görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, girdiği işleri kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments