Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerinin olmadığını görmek

Rüyada dişlerinin olmadığını görmek

Rüyada dişlerinin olmadığını görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, iş hayatında rahat edileceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin olmadığını gördüyseniz:

  • Aşırı hassasiyet yanlış kararlara neden olabilir.

Rüyada dişlerin olmadığını görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin dişlerinin olmadığını görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst dişlerinin olmadığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada ön dişlerinin olmadığını görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada ön dişlerin olmadığını görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, hasta ise bakacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına alamet eder.

Rüyada dişlerinin olmadığını görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş olmadığını görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada üst dişlerin olmadığını görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments