Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ön dişlerinin olmadığını görmek

Rüyada ön dişlerinin olmadığını görmek

Rüyada ön dişlerinin olmadığını görmek böylelikle yüzünün güleceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, kederinin dağılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına delalet eder.

Rüyada ön dişlerinin olmadığını gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı ortaya çıkartabilirsiniz.

Rüyada ön dişlerinin olmadığını görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ön dişlerin olmadığını görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ön dişin olmadığını görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin dişlerinin olmadığını görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerinin olmadığını görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızda diş olmadığını görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında diş olmadığını görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerin olmadığını görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments