Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında diş olmadığını görmek

Rüyada ağzında diş olmadığını görmek

Rüyada ağzında diş olmadığını görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, anne babaya müjde verileceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzında diş olmadığını gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Rüyada ağzında diş olmadığını görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin dişlerinin olmadığını görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerinin olmadığını görmek büyük maddi kayıp verileceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalettir.

Rüyada diş olmadığını görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ön dişlerinin olmadığını görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kazancının azalacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerin olmadığını görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada üst dişlerinin olmadığını görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada üst dişlerin olmadığını görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments