Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerin olmadığını görmek

Rüyada dişlerin olmadığını görmek

Rüyada dişlerin olmadığını görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerin olmadığını gördüyseniz:

  • Uygulama kararı aldığınız konularda kendinize güvenerek ilerleyebilirsiniz.

Rüyada ön dişlerin olmadığını görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada ağzında diş olmadığını görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine rivayet eder.

Rüyada üst dişlerinin olmadığını görmek kesesinin dolacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dişlerinin olmadığını görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üst dişlerin olmadığını görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerin olmadığını görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ön dişlerinin olmadığını görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işarettir.

Rüyada birinin dişlerinin olmadığını görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments