Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dili kanamak

Rüyada dili kanamak

Rüyada dili kanamak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, manevi mutluluğu tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada dili kanamak gördüyseniz:

  • Dedikodulardan çok etkileniyorsunuz.

Rüyada dili kanamak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, süzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının burnu kanamak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına rivayet eder.

Rüyada dizleri kanamak kötü günler görüleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı kanamak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazı kanamak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağız kanamak iyilik ve güzellik bulacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağı kanamak kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına delalet eder.

Rüyada kalbi kanamak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments