Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üvey anneyi dövmek

Rüyada üvey anneyi dövmek

Rüyada üvey anneyi dövmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, halinin iyi olduğuna, başkasının hakkına göz dikileceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada üvey anneyi dövmek gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Rüyada üvey anne dövmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Rüyada üvey anneyi dövmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada üvey kızını dövmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada üvey anne görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada annesinin üvey olduğunu görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, şeref ve rütbeye, işlerinde başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin üvey olduğunu görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret eder.

Rüyada üvey anneyle kavga etmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üvey anneyi hamile görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sıkıntılara neden olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments